Få kontroll over verktøyet ditt – orden og overblikk

Vertøyet er viktig
Hvis du til daglig jobber med verktøy, så vet du sikkert hvor viktig det er å jobbe med godt verktøy, som tåler hardt arbeid uten å må skiftes ut flere ganger i året. Det er ofte verdt å bruke litt ekstra penger på godt verktøy, da vet du at du får det du betaler for også. Men har du først investert i dyrt verktøy er det også viktig at behandle det riktig og holde orden i det.

 

Få orden på arbeidsplassen din
Det er gjør det alltid lettere å jobbe, hvis man har system og orden. Uansett om det er i en virksomhet eller hjemme i garasjen.

Har du verktøy, som ligger å flyter, kan det kanskje være vanskelig å holde et overblikk over arbeidet, og arbeidet bliver ikke effektivisert.

Verktøy tavler kan systematisere dine arbeidsverktøy på arbeidsplassen så du slipper å lete lenge etter det du trenger. De kan henges bak på arbeidsbordet eller på veggen. På veggen er det lett å gripe det verktøyet du trenger og det henger synlig.

Har du en gjør-det-selv mann I magen, vil du føle deg enda bedre om du vet, hvor du gjemmer alt. Så vekk med den rotete verktøykassen og heng heller verktøyet opp på tavlen.

 

Verktøytavler i flere størrelser
Er det verktøy tavler til den større virksomheten eller til hjemmekontoret? Det finns heldigvis i flere størrelser. Både dem til det lille vaktmesterkontoret eller gjør-det-selv-mannen eller de store virksomhetene, med verktøy i hundrevis.

 

 

Hva kan henges på verktøytavlene?
Egentlig kan man henge alt på tavlene – alt fra skiftenøkkel til skruemaskiner og boremaskiner. Man kan bytte ut kroker og opphenget og henge de som man vil, så hver verktøytavle blir unik, og passer til formålet og til det verktøyet man trenger å henge opp.

 

Ta hevn over konens sy og strikkestue
Har du en gjør-det-selv mann i magen, vil du føle deg enda bedre om du vet, hvor du gjemmer alt. Så vekk med den rotete verktøykassen og heng heller verktøyet opp på tavlen.

Kanskje du føler at det mangler noe mandig i hjemmet, da har du sjansen med en verktøys tavle. Da kan du være din egen herre i garasjen med alle dine håndverktøy linet fint opp på rekke og rad.

 

Hvor kan man få tak i verktøy tavlene?
Verktøytavler selges mange steder i mange kvaliteter, former og farger. Prisene varierer også. Altistore har det utvalget du trenger uansett om det er til det lille hobbyverkstedet eller om det er til den større virksomheten med mye forskjellig verktøy.

 

Få kontroll over verktøyet ditt nå med en flott verktøytavle.