Bøker om biler

Det er mye litteratur å finne om biler. Noe du sikkert har lagt merke til er at det ikke alltid er like lett å finne gode bøker, da det er mye klipp og lim fra nettet. Her finner du noen gode lesetips fra både norske og internasjonale forfattere. Til deg som bilentusiast så finner du sikkert mye spennende inne på nordeye.com/no/.

 

Det å finne gode bøker om biler

 

Enten det er en bok om biler til deg selv eller som en gave så finner du flere bøker å velge mellom. Det er så mye ved bilene, for ikke å nevne lysene som du finner på nordeye.com/no/. Noe av litteraturen kan få deg i humøret til å gjøre nye lysinstalleringer som finnes på nordeye.com/no/ som du kan nyte utseendet og funksjonen av. El-biler har blitt ganske populære å kjøre i landet. For å vite om norsk elbilforening, så kan du lese om historien gjennom 25 år i boka “Et norsk eventyr – Norsk elbilforening i 25 år” av Helge Simonnes og Martin Thronsen. Her leser du om alt fra politiske sjøslag, miljøengasjement og teknologioptimismen. Et annet alternativ for en norsk historie om biler er “Et land på fire hjul – hvordan bilen erobret Norge” av Ulrik Eriksen. Neste bok som er verdt å ha med i leselisten er “Vi redder et stykke norsk kulturhistorie – Eight Amcars Club gjennom 40 år” av Svein Sandnes. Denne boka tar for seg en reisebeskrivelse av folk med underlige interesser, som ender opp med å gjøre underlige ting fra amcar-klubben.

Alt om biler

Noe annet godt litteratur er “Alt om biler” av Karl Eirik Haug. Dette er en annerledes bok som også er morsom. Den er for alle typer trafikanter og en særdeles god gavebok. Her leser du om masse nyttig og morsomme fakta om biler og trafikk. Er du stor tilhenger av racerbiler så kan du sjekke ut “Formel 1 2022” av Bruke Jones. Her finner du guide for hele sesongen i Formel 1. I tillegg er det dybdeanalyser om alle lagene, førere, baner og biler. Du får detaljerte statistikker, rekorder og en god oversikt over verdensmesterskapet for denne sesongen.