Les flere bøker på mobilen. Med et godt mobildeksel kan du lese i alle situasjoner!

Mange føler at de ikke har tid til å lese, selv om de gjerne ønsker å gjøre det. I en hektisk hverdag kan det være vrient å finne tid til å sette seg ned i sofaen med en god bok. Ved å endre måten vi leser på, kan vi likevel lese mer.

 

Velg en mobil som egner seg for lesing

 

Det vi mener med å endre måten vi leser på, er å slå fra seg ideen om at lesing må skje i sengen eller under et pledd i sofaen. Ta små lesepauser i hverdagen, som når du venter på bussen. Sørg også for å ha en mobil med en skjerm som egner seg for lesing. Iphone 11 Pro er for eksempel en telefon som er kjempegod å lese på, på grunn av skjermstørrelsen. Når du skal lese mer og dermed bruke mobilen enda mer enn du allerede gjør, er det viktig å sørge for at mobilen er godt beskyttet. Det finnes heldigvis massevis av fine deksel til iphone 11 pro på nett, slik at du ikke trenger bekymre deg for å miste telefonen i bakken. Vurder et vanntett deksel som også dekker skjermen, for å virkelig kunne lese når som helst, hvor som helst. Ta med deg mobilen i badekaret, helt uten bekymringer!

Benytt deg av det digitale biblioteket på internett

Siden det finnes så mange gode leseapper for mobilen, er det ikke noe problem å lese på skjermen. Husk også at de største bokhandlerne i Norge tilbyr massevis av e-bøker, som du enkelt kan laste ned og betale for via Vipps. Selv nye utgivelser finnes gjerne digitalt, så du vil ha masse å velge mellom. Foretrekker du å lese engelske utgivelser, finnes det tusenvis av digitale bøker på Amazon. Det har vært økt interesse for e-bøker det siste året, så dette har kommet for å bli!