3 gode bøker du bør lese i sommerferien

Sommer er tiden for avslapning og late dager. Og i Norge er været så ustabilt at det til tider kan være deprimerende å ha såkalt sommerferie. Men for de som ikke kommer seg ut på ferie med det første, er det lurt å benytte anledningen til å lese noen gode bøker i sommer. Tre gode bøker du kan lese i sommerferien er for eksempel “Kabalmysteriet” av Jostein Gaarder, “Tørst” av Jo Nesbø og “Storesøsteren” av Gunnar Staalesen. Tre gode bøker som vil få deg gjennom regnværsdagene på et blunk.

Gode tips fra Dylan

Det finnes flere bøker som uten tvil kan få tiden til å fly. Og når omsider Bob Dylan har levert sin Nobel-tale, så kan det jo nevnes at Dylan selv anbefaler et par andre bøker i sommerregnet. Både “Moby Dick” av Hermann Melville og Homers «Odysseen» er to, kanskje litt tyngre bøker, som blir anbefalt for de litt lengre sommerferiene. Det er nok lesestoff å ta av og man kan også benytte seg av de mange e-bok-forhandlerne på nett for å få med seg bøker på smarttelefonen eller nettbrettet om man drar på hytta eller sjøen. Bøker kan nemlig være ganske inspirerende i det som fort kan bli en våt sommer i Norge. Det er i alle fall lurt å sjekke det ut.

Reise fra regnet likevel?

Men uansett hvor mange bøker man koser seg med inne, så kan man fort bli litt lei hvis man er skikkelig uheldig med sommerferieværet. Og når man vet man likevel kan ta med seg boka på ferie, er det jo som regel fristende å hoppe på en restplasstur eller lignende, for å komme seg vekk fra dårlig vær. Lån inntil 500 000 kr hos Conisida og sett i gang og let etter billige restplassturer på de mange nettsidene som samler inn de forskjellige tilbudene. Med gode bøker i bagasjen og en velfylt konto kan du fort sitte og lese dine favorittbøker under et palmetre i stedet for hjemme i stua med regnet slående hardt på vinduet. Hvem vil vel ikke det?

mts_howto