Lese og skriveferdigheter

Nordmenn elsker å lese og for de fleste av oss startet dette i baby alder med morsomme pekebøker, og fargerike bøker med dyrelyder. Mange timer er brukt på oppgaver i skolen i norskfaget for å analysere, lære skriveregler, lese dikt og oppgaver. Mange har favorittforfattere og Corona virusets smittevernregler sier at lesing ikke er forbudt!

Forfatter og bokanalyser

Unge voksne har ekstra ressurser til rådighet for lekser, enten det er i norsk eller kjemi. For mer informasjon om Inspio Klikk her og se flott utvalg av gode kvalitetsarbeider. Her kan du finne hva du trenger og samtidig laste opp egne oppgaver og analyser. Mange forfattere som Anne Karin Elstad er brukt mye i skolearbeid og analyser, Elstad er en suksess og mestselgende norsk forfatter som har skrevet bøker om temaer som er viktig for oss og som lar oss forstå oss selv, og andre, bedre. Gripende ord og skildringer som lar deg føle kampene og indre drakamper på sjelen. Hvert års Nobelvinnere i Litteratur vil og gi deg innsikt og røre ved deg. Ofte er disse spennende lesing og bør være på din bokliste.

Oppgaver, notater og Elstad

I en oppgave om Anne Karin Elstad ville jeg starte med noen personlige fakta om henne.Hun er født 19 januar 1938 i Valsøyfjord i Nordmøre. Hun er utdannet lærer i Levanger. Hun gav ut sin første bok i 1976, “Folket på Innhaug”. Siden er det blitt to millioner i boksalg bare i Norge. Bøkene hennes får fantastisk mottakelse hos norske lesere. De vitner om Elstad evner til å nå leseren på dype personlige måter, og formidler styrke, håp og utholdenhet.  Ved å lese Elstads bøker forstår en personer bedre. De er ikke bare overfladiske vesener uten sjel og liv, og utelatt fra mellommenneskelige forhold.

Priser, ære, og utmerkelser

Inspio har klart med nettsiden å vinne over skoleelever på grunn av god kvalitet og riktig informasjon om flere emner. Når du trenger bedre og mer utfyllende informasjon kan du gå her og finne det. Med all informasjonen om forfatteren kan det ofte være vanskelig å vite hva slags informasjon en skal ta med når en skriver en oppgave. Inspio hjelper om du trenger mer, eller annen informasjon for å forbedre, eller fylle ut, hva oppgaven din inneholder. Noen av Ann Karin Elstads populære bøker er syklusen om  “Folket på Innhaug”. Skildring fra bygdemiljøet og kampen for å bryte fri som kvinner i en tid for bare menn “eksisterte”. Andre toppselgere er bøkene om “Julie”.

Elstad har mottatt flere “Lesernes Pris”, kulturpriser, “Bokhandlerprisen” og “Den norske leserprisen” samt  Mads Wiel Nygaards legat i 1985.

Berømmelse og milliarder i banekn

Lønninger i millionklassen er det sjelden en opplever som forfatter med gevinst kommer på mange andre måter enn bare penger. Vi er utrolige heldige som har steder som Inspio som kan hjelpe oss med struktur og hjelp i mylderet at oppgavetekster, notater, dikt, analyser og bøker. 

mts_howto